DanishEnglish
DanishEnglish

BENZAK - W-01 STRAIGHT ,12 OZ. ECRU SELVEDGE

1.450,00 kr.

W-01 STRAIGHT er vores første kvinders pasform. Silhuetten er perfekt formet til ikke-strækbare stoffer, den udviser subtile kurver og et tæt udseende. Den buede linning giver mulighed for en figursyet topblok, der illustrerer konsekvent sikkerhed omkring taljen. Benene følger en slank, lige form for at holde ydersømsselen intakt. Baglommerne er let asymmetriske og placeret oven på numsen for at skabe en skulpturel, ekstra løfteffekt. W-01 STRAIGHT er en alsidig pasform, den tager dig fra hverdag til påklædt aften med kun skift af sko.

STOF

Vores ECRU SELVEDGE -stof er specialfremstillet med en BENZAK blå kant. Det er både let i vægt og farve. Den vejer ind på en behagelig 12 oz. og er vævet med ufarvede garner. På grund af sin naturlige produktionsproces er denim ulig noget andet ufarvet stof. Minutspor af de originale bomuldsfrø er indgroet i stoffet. Dette resulterer i en meget tekstureret denim med en organisk fornemmelse og tredimensionel karakter. Lavet i samarbejde med vores mangeårige partner Berto Blue Selvedge, Italien.

Beskrivelse

Girls of dust er et nyt Antwerpen -baseret dametøjsmærke.

Kollektionen er dybt inspireret af vintage arbejdstøj, militært og ikonisk herretøj, smukt oversat til nutidige kvindersnit.

Bygget omkring fundamentale stykker for at skabe en perfekt tidløs garderobe; kontinuerlige genstande vises igen i forskellige kvaliteter, og nogle få udvalgte stykker tilføjes sæsonbestemt.

Støvpiger er lette at have på og lige så stærke som kvinderne, der bærer dem.

Udformet i Portugal med tekstiler valgt fra Europa og Japan, G.O.D. er dedikeret til at bringe kvalitet og holdbarhed, der vil stå tidstesten.

  • Loose Klassisk 5 lomme med lige pasform.
  • Lavet i japansk 12 Oz selvage eco denim.
  • 100% bomuld
  • Høj talje
  • Lavet i Portugal
Size

, , , , , , , ,

Scroll til toppen