DanishEnglish
DanishEnglish

CRUD SWEDEN - GJÖRA GLOVES

1.100,00 DKK

Gjöra handsker starter som en højkvalitets, hvor hver handske individuelt håndskæres og sys sammen af ​​dygtige håndværkere.

Når handskerne når os, er det imidlertid, når de ægte magi sker. Hvert par handsker gennemgår vores 8 -trins håndbehandlingsbehandling for at få den bedste virkning.

Vi bruger en gammel og gennemprøvet opskrift, der indeholder en speciel blanding af naturlige ingredienser, der bearbejdes i læderet i forskellige faser. Det er med til at give handskerne en vandafvisende overflade og en sød lugt af nordisk fyr. Efterbehandlingsprocessen er så omfattende og uforudsigelig, at hver handske vil fremstå med unikt skift i farve og fornemmelse.

Handskerne vil i starten have en stiv overflade, men vil hurtigt tage form af dine hænder, når de er brugt et par gange.

Ryd

Beskrivelse

  • Robust ko læder af høj kvalitet
  • Kort skaft stil
  • Behandlet med vores specielle forbindelse, der kun indeholder naturlige ingredienser
  • Udstyret med sort messinge øjne
  • Uforet

Handskerne kan have en stram pasform i starten, men som med alle læderprodukter vil de strække sig lidt og passe perfekt, når de er brugt et par gange. Inden du bestiller, skal du sørge for at måle omkredsen af ​​dine hænder og sammenligne det med vores størrelseskort for at få handsker i den korrekte størrelse.

-Færdig i Sverige-

Size

, , , , ,

Farve

Gul, Sort

Scroll til toppen