DanishEnglish
DanishEnglish

RED WING - IRON RANGER / NO. 3365

2.450,00 kr.

STIL NR. 3365: JERNRANGER

Denne lette, komfortable og hårde Iron Ranger er bygget specielt til kvinder. Funktioner inkluderer Goodyear welt konstruktion, nikkel hardware, en Vibram® 430 Mini-lug sål for ekstra trækkraft og premium, Red Wing Amber Harness læder.

HISTORIEN BAGEN STILEN

Den tidlige historie med minedrift på Minnesota’s Mesabi Range er sammenflettet med Red Wing Shoe Company. Minearbejderne havde brug for hårde, men komfortable støvler, der kunne klare de lange dage og hårde forhold, en nordlig Minnesota -grube præsenterede. Red Wing reagerede med en støvle lavet af tykt læder med en oliebestandig ydersål, speed lacing kroge og en behagelig kork mellemsål. Det afgørende kendetegn ved disse støvler var dog deres dobbeltlagede tå, der var lukket for at beskytte minearbejderens fødder mod skader, da de arbejdede med håndværktøj og tunge maskiner. Denne støvle fremstilles stadig i dag, den passende navn Iron Ranger, og den repræsenterer ikke kun Red Wings engagement i at lave støvler til arbejdende mænd og kvinder, men også dens oprindelse i Minnesota.

Beskrivelse

OLIEFARVET LÆDER

S.B. Foot Tanning Co. er bedst kendt for Oil-Tanned læder, der bruges til at bygge en række tidløse Red Wing-stilarter. Dette læder er vand-, plet- og svedresistent og har et mere naturligt udseende, fordi der er påført færre efterbehandlingsmaterialer, så dets naturlige skønhed kan skinne igennem. Oliegarvet læder er usædvanligt holdbart og er blevet brugt til at bygge utallige arbejdsstøvler gennem hele Red Wings 110+ årige historie.

  • Læder: Amber Harness Leather
  • Ydersål: Vibram® 430 Mini-lug
  • Indersål: Texon®
  • Hardware: Nikkel snørehul
  • Konstruktion: Goodyear Welt
  • Sidst: 106
  • Skaft: Stål

BESKYTT DIN INVESTERING
Red Wings solide såler, førsteklasses læder, tredobbelt syning og Goodyear welt konstruktion arbejder sammen for at lave kvalitetsstøvler, der vil vare livet ud. Det tager mere end 230 trin at håndværk hvert par røde vingesko, men det tager kun tre trin for at holde dem rene, konditionerede og beskyttede.

Size

, , , , , ,

Scroll til toppen