DanishEnglish
DanishEnglish

RED WING - ROUGHNECK / No. 8146

2.250,00 kr.

Roughneck skiller sig ud som en robust 6-tommers Moc-tå med gummiskiver til aggressiv træk hele året. Tro mod sit navn tåler Roughneck kraftig slid og holder i årevis.

I midten af ​​det 20. århundrede havde de mænd, der skruede sig på olierigge, et af de farligste erhverv rundt omkring og fik dem tilnavnet “grove hals”. 8146 var inspireret af disse arbejdere og bygget lige så hård, med en 6-tommer højde til støtte og beskyttelse, tykt, holdbart læder og en tungt slebet sål til greb på enhver overflade.

Beskrivelse

S.B. Foot Tanning Co. er bedst kendt for oliefarvet læder, der bruges til at bygge en række tidløse Red Wing-stilarter. Dette læder er vand-, plet- og svedresistent og har et mere naturligt udseende, fordi der er påført færre efterbehandlingsmaterialer, så dets naturlige skønhed kan skinne igennem. Oliegarvet læder er usædvanligt holdbart og er blevet brugt til at bygge utallige arbejdsstøvler gennem Red Wings 108+ årige historie

Pleje: Boot Oil, (Leather Cleaner)

Red Wing Shoes kommer en smule stor i størrelserne, og Roughneck støvlernes bredde er D og fremstillet ved hjælp af det sidste nr. 23.

Size

, , , , , , , , ,

Scroll til toppen