DanishEnglish
DanishEnglish

RED WING - SILVERSMITH/NO. 3361

2.500,00 DKK

NR. 3361: SILVERSMITH

Silversmith blev inspireret af mændenes smed, herunder Vibram® 430 Mini-lug ydersål, den rene tå og enkel konstruktion. Den deler det sidste med vores Iron Ranger for den samme pasform og komfort, men den ekstra højde på skaftet beskytter anklerne mod eventuelle vildfarne gløder i værkstedet eller ved lejrbålet. 3361 har førsteklasses Red Wing Black Boundary -læder.

Ryd

Beskrivelse

GLATTFINDET LÆDER

Glat-færdigt læder har en poleret overflade, der forbedrer læderets sande skønhed og kvalitet. Kun de bedste skind i topkvalitet bruges til at fremstille skinnende læder. Resultatet er et smukt, klassisk udseende læder, der bruges til at bygge mere elegante stilarter, såsom Red Wing Heritage Beckman Collection. Det polerede look og fornemmelse af det glat-færdige læder kræver mere specialiseret pleje og opmærksomhed for at holde det vedligeholdt.

  • Læder: Black Boundary Leather
  • Ydersål: Vibram 430 Mini-Lug
  • Indersål: Texo
  • Hardware: Nikkel øjenlåg
  • Konstruktion: Goodyear Welt
  • Sidst: 106
  • Skaft: Stål

STIL NR. 3361: SILVERSMITH
Et nyt par Red Wing Women’s Heritage -støvler skal sidde behageligt tæt på din fod, med plads nok til frit at vrikke med tæerne. Fuldt læderoverdel, læderbetrukket skumfodbræt og korkindlæg skaber en varig og tilpasset pasform over tid med hvert slid.

 

BESKYTT DIN INVESTERING

Red Wings solide såler, førsteklasses læder, tredobbelt syning og Goodyear welt konstruktion arbejder sammen for at lave kvalitetsstøvler, der vil vare livet ud. Det tager mere end 230 trin at håndværk hvert par røde vingesko, men det tager kun tre trin for at holde dem rene, konditionerede og beskyttede.

Size

, , , , , , ,

Scroll til toppen